Voor bedrijven

Een aannemer moet zijn handen vrijhouden om zich te kunnen concentreren op zijn core-business: het bouwen van huizen.
De Meldkamer

Voor wie werkt De Meldkamer?

Projectontwikkelaars

Bij het ontwikkelen van een vastgoedproject speelt u in op de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners. Juist na oplevering moet uw project voldoen aan deze verwachtingen. Daarom is een goede nazorg essentieel. De Meldkamer stelt u in staat grip te houden op het project, de serviceverlening en uw reputatie te versterken. Tevreden bewoners zijn voor gemeenten, corporaties en andere samenwerkingspartners een voorwaarde voor een succesvol project en daarmee een uitstekende referentie voor het volgende project.

Woningcorporaties

Na oplevering wordt De Meldkamer het aanspreekpunt voor de nazorg. Uw cliƫnten krijgen, namens u, veel persoonlijke aandacht en de service waar ze recht op hebben. U hoeft zelf geen procedures te ontwikkelen en te implementeren. Via De Meldkamer houdt u grip en zicht op de kwaliteit van het project en de werkzaamheden van uw aannemer en zijn onderaannemers. Door een pro- actieve werkwijze van De Meldkamer weet u wat er leeft bij uw cliƫnten en neemt u verantwoordelijkheid.

Aannemers

Een project eindigt niet bij oplevering. Als garantieplichtige aannemer kunt u uw hele nazorgmanagement onderbrengen bij De Meldkamer. De administratie wordt zorgvuldig bijgehouden en u wordt periodiek op de hoogte gehouden van de stand van zaken. U houdt het overzicht op het project, op de werkwijze van uw onderaannemers: uw onderaannemers worden aangestuurd en bewoners worden persoonlijk begeleid in het nazorgproces, terwijl u zich kunt concentreren op uw core- business.